ademtherapie | Adem-therapie | rebirthing |

Deze vorm van magnetiseren die ik adem-therapie of ademtherapie noem is gericht op de helende werking van de adem en als zeer intensief ervaren wordt.

De wijze waarop de adem de adembeweging in gang zet krijgt de volle aandacht. Stress verdwijnt en zelfvertrouwen komt terug. Bij ademtherapie werk ik als magnetiseur uitsluitend met handoplegging aan de rugzijde. Mijn handen fungeren uitsluitend als richtpunt voor jouw adembeweging. De kracht van je adem maakt dat jij weer de beschikking krijgt over een volledige adembeweging.
Een
veel gehoorde uitspraak is: Ik voel me als herboren. (rebirthing)

Intake afspraak consult ademtherapie

Consmagnetiseren als handoplegging bij adem-therapie of ademtherapie ook wel bekend als rebirthingulttijd:       Intake ±60min.;      Therapiesessie ±1½ uur

Intake tot de therapie:  € 75,-
De therapie ( 5 à 6 behandelingen):  € 300,-

Afspraak maken doe je via 0592-359221pinnen mag


Graag handdoek meenemen.

De frequentie van de sessies evenals de eventueel extra sessies zullen we in gezamenlijk overleg vaststellen
varja 162x77
Adem-therapie of ademtherapie is een vorm van magnetiseren
Bij ademtherapie of rebirthing ligt de aandacht volledig bij de cliënt.  Het is gelijk een ontdekkingsreis naar zelfvertrouwen wat depressie en overspannen zijn of stress hebben doet vergeten. Door de bewustwording van de adem en de ademhaling en met de hulp van regressie kom je terug in je IK- bewustzijn.

Goede resultaten zijn onder andere bereikt bij: stress, burn -out, depressie, slecht zelfbeeld. Bij fibromyalgie patiënten geeft het ruimte en energie door bewustwording. Bij ademtherapie is het beslist van belang, dat er een basis van wederzijds vertrouwen is. Temeer omdat deze methode door de cliënt als zeer intensief en indringend ervaren wordt.
Het grootste deel van de behandeling speelt zich op de rug af.

De therapie  bestaat uit minimaal 5 behandelingen en dat is meestal ook voldoende.

Wanneer je meer wilt weten over ademtherapie, magnetiseren, reiki en mediumschap klik dan in het menu eens op spirituele informatie. De onderwerpen die je zoekt zijn verbonden met de paranormale –en spirituele zienswijzen.

naar bovenvarja 162x77