Huisreiniging of boerderijreiniging als hulpvraag is veel ingrijpender dan de betekenis van reinigen of zuiveren van, doet vermoeden.

Je ontdekt dat er heel anders naar huisreiniging of boerderijreiniging gekeken moet worden. De mogelijkheden daarvoor zijn of reinigen of zuiveren.
Reinigen is een vorm van schoonmaken ,wat het meest als hulpvraag voor komt.
Zuiveren is een vorm van reinigen en schoonmaken waarbij op zuiveren de nadruk ligt. In deze vorm moet er soms met zeer krachtige geestelijke middelen /inzichten gewerkt worden.

Ik word nogal eens geconfronteerd met vragen en opmerkingen zoals:
Ik voel me niet prettig in huis.  Zou het kunnen zijn dat ik geesten in huis heb? Ik heb sterk de indruk dat er iets is wat er niet hoort.

Wil je ons helpen want wij zien geesten in huis.  Vooral onze kinderen hebben er erg veel last van en zijn bang.
Iemand heeft mijn huis gereinigd maar …Het  is er nog steeds.

Consult huisreiniging of boerderijreiniging als reinigen en zuiveren van…..

Werkgebied:  huisreiniging |reinigen of zuiveren begint met het aanvoelen
Hoofdzakelijk de provincies Groningen en Drenthe
Om gezondheidsredenen is deze consultvraag voorlopig niet mogelijk

 

 

Lees vooral ook het onderwerp Reinigen /zuiveren

Uitgangspunt bij het reinigen of zuiveren zijn in alle gevallen de bewoners van het object. Of dat nu een huis, boerderij of een gebouw is. Het gaat  toch echt om de verzorging en bewustwording van de 3-eenheid, ziel- lichaam -geest.

varja 162x77

Energetisch reinigen.
Reinigen als schoonmaken is een vorm van reinheid. Energetisch reinigen is te vergelijken met de grote schoonmaak die in vroeger tijden beslist eens per jaar gedaan moest worden. Het is het ontdoen van vervuilde energie die mens en dier onder andere een vermoeid en lusteloos gevoel kan geven. Deze vorm van reiniging beperkt zich niet alleen tot het woongedeelte. In mijn beleving moeten bewoners en het gehele perceel of erf in die schoonmaak betrokken worden.
In principe kan energetisch reiniging op afstand gedaan worden.

Reinigen /zuiveren van…
Het moeten reiniging of zuiveren gaat uit van de bewoner(s) van het perceel. Zij zullen ontdekken dat dit fenomeen anders bekeken moet worden dan het gezien wordt. De vraag spits zich hier niet alleen toe op de woorden ‘lichaam en geest’; wat een deel van de 3-eenheid is. Maar op het geheel van die 3-eenheid bestaande uit: ziel-lichaam en geest. Om die reden zal ik de bewoners als uitgangspunt van die beleving er bij betrekken. Je krijgt te maken met kwaadwillende entiteiten maar ook met wat wij gidsen noemen. Daarnaast spelen personen en dieren een grote rol. Spiritueel, paranormaal of hooggevoelig zijn kan in samenhang met aardstralen voor bindingen zorgen die we niet willen.

naar bovenvarja 162x77