Magnetiseren – consult-

Magnetiseren is een specialisme uit de alternatieve geneeswijze. Als magnetiseur maak ik op gepaste wijze gebruik van de kosmische energie.

Deze kosmische energie is bij mij overvloedig aanwezig en vormt de basis van het magnetiseren. Magnetisme is de basis van de alternatieve geneeswijze. Mijn handen dienen als gereedschap voor het doorgeven van deze magnetische energie. Soms is magnetiseren niet voldoende. Stress of diepliggende emotie is daar een voorbeeld Wijzigingen bekijken van. Mijn handen dienen dan als richtpunt bij rebirthing of ademtherapie.

Als magnetiseur of spiritueel genezer hoef ik je niet aan te raken om te voelen of “zien” waar een blokkade zit.
Mijn handen zijn het gereedschap voor het opsporen en in beweging brengen van blokkades. Wanneer er een meer directe intensere krac
ht nodig is maak ik gebruik van de techniek van handoplegging.

 

Consult magnetiseren

Consulttijd: max. 60 minutenmagnetiseren begint het het centreren. de schouderdruk oftewel gal21
Kosten: € 60,-pinnen mag

Afspraak maken doe je via 0592-359221

Bij reuma en fibromyalgie patiënten werkt magnetiseren pijn verlichtend en energie verhogend.
Maar… helaas is het vaak niet blijvend

varja 162x77

De magnetische uitstraling van warmte, liefde, zorg en aandacht kan zeer intens zijn.
Een intensere en directere werking zijn door mij ook met aanverwante technieken als de kennis van de meridianen te verkrijgen.behandelruimte anahata-assen

Naast het helende aspect zal ik samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van de blokkade of het probleem. Wij zullen dan die krachten in je opzoeken die de klachten doen oplossen of draaglijker doen zijn. Genezende kracht geven kan ook op afstand via uw foto. Op dat moment maak ik gebruik van mijn mediumschap.

Klik in het menu eens op spirituele informatie voor uitgebreide informatie over deze paranormale –en spirituele zienswijze.

naar boven
varja 162x77