Paranormale huiskameravond

Een paranormale huiskameravond of een psychometrie avond of een tarot avond vallen allemaal onder de noemer huiskameravond en dat is ongedwongen genieten van de spiritualiteit.

Paranormale avond als Huiskameravond
Minimaal 8 enpsychometrie is het lezen en aanvoelen van de energie van een inductor. dit zijn onderwerpen die van poas komen bij een paranormale huiskameravond of paranormale avond maximaal 12 personen. Iedereen krijgt de nodige aandacht.
Rookvrije ruimte

Kosten:  € 150,- inclusief reiskosten in de regio
Buiten onze regio komt er een bijdrage in de extra reiskosten bij.
Afspraak maken doe je via 0592-359221

Deze paranormale avond noemen we door haar kleinschaligheid huiskameravonden. Het mooie van deze paranormale avonden is, dat genodigden elkaar kennen. Het is dan een min of meer gezellig samen zijn met vrienden en of familieleden.

Het thema is vaak : SPONTANE en HELDERZIENDE WAARNEMINGEN” aan de hand van foto’s en
voorwerpen. ( psychometrie)

Wij (Wim en Ronnie) zullen dan op levensbeschouwelijke wijze inzichten aanreiken. Wim doet veelal waarnemingen via de aura en foto’s. De foto’s mogen ook van overleden dierbaren (mens en dier) zijn. Ronnie maakt onder andere gebruik van de symboliek van de Tarot.

naar boven
varja 162x77

Tarot avond

Ben je met een aantal personen die graag een tarotconsult willen? Beschik je over een ruimte waar die consulten gegeven kunnen worden? Dan komen wij zelfs naar je toe. Voorwaarde is wel dat wij dan tenminste 6 consulten achter elkaar moeten kunnen geven.
H
et lot of de tijd maakt de verdeling, of het consult door Ronnie of Wim gegeven zal worden.

Tarot als Huiskameravond
4 consultetarot van waite- de ster-- durf te zijn die je bentn achter elkaar te geven zonder voorkeur voor Ronnie of Wim.
Consult duur circa 60 minuten per consult/persoon

Rookvrije ruimte

Kosten:  € 160,- inclusief reiskosten in de regio
Buiten onze regio komt er een bijdrage in de extra reiskosten bij.

Afspraak maken doe je via 0592-359221

Het tarotconsult wordt met de zelfde intentie gegeven als bij ons in het centrum. Het consult geeft je antwoorden op de vragen die bij je leven of waar je mee zit. Het verschil is dat jij nu kunt aanschuiven wanneer het jouw tijd voor het consult
is.

naar boven
varja 162x77