Ons schriftelijk consult is een kennismaking met onze manier van werken in de paranormale en het spirituele sfeer; tegen relatief weinig kosten.

Met een schriftelijk consult kun je op een overzichtelijke wijze kennismaken; met de vormen van helderziende waarneming, psychometrie, foto lezen en intuïtief tekenen.
Bij de waarneming gebruiken wij alle kwaliteiten die ons als helderziende, paragnost en medium ter beschikking staan. Je zult merken dat ons mediumschap veelzijdig is.

Schriftelijk consult en uitgebreid schriftelijk consult.

Schriftelijk consult van Wim of van Ronnie.
Ronnie maakt bij elk uitgebreid consult een spirituele tekening.

tekenen in opdracht. bij een schriftelijk consult

Algemeen consult: € 25,-
Op basis van: roepnaam en achternaam, geboortedatum, foto, en woonplaats
Reserveer een consult

Uitgebreid consult: € 60,-

Op basis van: roepnaam en achternaam, geboortedatum, foto, en woonplaats.— Inclusief 3 vragen.
Reserveer een consult

Spelregels en betaling

Wanneer je een schriftelijk consult  wilt klik je op  ‘Reserveer een consult’  en vul je de gevraagde contactgegevens in.Zo krijgen we de beschikking over alle gegevens die we op basis van het consult nodig hebben. Voeg een foto toe en geef eventueel aan van wie je het consult wilt. Klik nu op de betaal button om de betaling via je eigen vertrouwde betaalomgeving in gang te zetten.

We zullen binnen circa 14 dagen het gevraagde consult beantwoorden.
Wij werken uitsluitend in het Nederlands.

varja 162x77

–Algemeen consult.
We zullen je gegevens invoelen en schrijven dan de ontvangen boodschappen voor je op. Op deze manier willen we je op een duidelijke min of meer overzichtelijke wijze kennis laten maken met het spirituele. Je kunt de boodschap die je tegen relatief weinig kosten op papier hebt gekregen zo vaak nalezen als je wilt. Het zal je ook helpen om meer inzicht en grip op je leven te krijgen.

–Uitgebreid consult.
Met dit consult zullen we antwoorden aanreiken als inzicht op jouw levensbeschouwelijke of maatschappelijke levensvragen. Stuur ons nu drie vragen mee waar je een antwoord of inzichten in wilt hebben. Wij zullen er alles aan doen om de kwaliteit van het leven van alledag voor jou weer zichtbaar te maken. Ronnie geeft met een spirituele tekening een extra ondersteuning.

naar bovenvajra