Voetreflex massage – Consult –

 

Door voetreflex massage toe te passen lok je een lichaamsreactie uit.

De voet is als een spiegel van de hele mens. Voetreflex massage kan toegepast worden als behandeling gericht op klachten en ziekten. Je zult dan merken dat die klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Het geeft ook een diep weldadig ontspannend gevoel bij vermoeidheid en stress.
Zo nodig kan ik dit uitbreiden met een metamorfose massage.

Voetreflex massage, Voetreflexzone massage
De therapeut oefent een lichte druk uit  op een voetreflexzone die hij  daarna masseert. Door zo de gehele voet te behandelen brengt dat in je lichaam een reactie teweeg die er op gericht is dat jij beter in balans komt en weerbaarder wordt.

Consulttivoetreflex massage begint bij het centreren op het centrale nierpuntjd: max. 60 minuten
Kosten: € 60,-pinnen mag
Afspraak maken doe je via 0592-359221

Graag badhanddoek meenemen.
Het is verstandig om de behandeling na ± 5 à 6 weken nog eens te herhalen.

 

varja 162x77

Voetreflex massage is een heel rustgevende massage.
De reflexzones hebben een zelfde ordening als de organen en klieren van ons lichaam. Deze massage heeft de functie van een time-out. De cliënt heeft hiervoetreflex massage de structuur en ligging van de organen van lichaam en voet duidelijk de behoefte om zijn voeten weer te willen voelen. Met andere woorden hij /zij wil zichzelf weer – letterlijk en figuurlijk – voldoende weerbaar voelen. Voor mensen die niet kunnen stoppen met nadenken een absolute must. Goede resultaten worden verkregen bij: vermoeidheid, en vooral bij hen die lijden aan fibromyalgie. Hier heeft het een pijn verlichtende en energie verhogende werking; gezien het ziektebeeld helaas maar tijdelijk.

Klik in het menu eens op spirituele informatie voor uitgebreide informatie over deze paranormale –en spirituele zienswijze.

naar boven
varja 162x77