Wie zijn wij, Wim en Ronnie

 Wim en Ronnie Helsdingen zijn de trotse initiatiefnemers van  Anahata (4de Chakra) Centrum voor Paranormale & Spirituele Zienswijzen in onze woonplaats Assen.

Het hartsymbool, Anahata,  als naam voor ons centrum, heeft alles te maken met de innerlijke ontdekkingen en inzichten. Dat was het terugvinden en herontdekken  ons innerlijk evenwicht.

Over Anahata, 4de Chakra en zienswijzen.

Wim & Ronnie Initiatiefnemrs van Anahata-assenNu alweer meer dan twintig jaar geleden werden wij op elkaars pad gezet. Wim en Ronnie hadden beiden al een levensweg bewandeld. Maar gek genoeg was de ontmoeting een thuiskomen en een weerzien. We besloten samen verder te gaan en konden vanaf die tijd steeds beter zien. We kregen een innerlijke rust en zelfbewustzijn. Wim was al geruime tijd op het alternatieve mediamieke vlak bezig. We kwamen er samen achter dat via een andere discipline die mediamieke gaven bij Ronnie ook latent aanwezig waren.

Gaandeweg besloten we dat ik wat meer werk zou maken van dit mediamieke werk.
Nog niet eens met de opzet om daar echt samen ons werk van te maken. Natuurlijk ben ik wel blij dat wij nu samen in het centrum onze werkzaamheden hebben.

Het woordje ‘samen’ heeft voor ons een hele sterke en waardevolle betekenis.
Samen heeft voor ons in eerste instantie alles te maken met de gevoelens voor elkaar. Daarna ook met gevoelens van respect, waardering, eigenwaarde en acceptatie naar anderen toe. Het is de kwaliteit van leven van je hart die je dit kan geven. Het is de zetel van het evenwicht tussen dat wat onder ons hart zit en dat
wat erboven zit. Daarom Anahata Centrum voor Paranormale & Spirituele Zienswijzen

Anahata Centrum voor Paranormale & Spirituele Zienswijzen

Dit centrum staat voor het  geheel van zienswijzen of inzichten die wij willen overbrengen. Die zienswijze begint bij de ontdekking van, de kracht of het inzicht van het waarnemen (helder zien). Een andere kracht van waarnemen is de healing. Dat zien of voelen heeft met helpen en ervaren helende kracht te maken. Het is het ervaren dat mijn handen energie uitstralen dat helend werkt.
We doen dat in de vorm van consulten, workshops, trainingen en of healing.

Anahata is het Sanskriet woord voor Hart. Vanuit de Indiase Yoga en Chakra filosofie leren we, dat inzichten en innerlijke balans in het centrum van ons lichaam (het Hart) ontstaan.anahata

Handen zijn het werkend orgaan van de zintuigen die te maken hebben met de tastzin en de huid.
Hert / Antilope symboliseert zuiverheid en vreugde. Maar ook de magnetische  aantrekkingskracht die iemand h
eeft die vanuit het hart leeft en werkt.

vajra met bel. anahata-assen.nl , wim en ronnie Helsdingen

Vajra  symboliseert medeleven wat staat voor gelukzaligheid het bewustzijn en het mannelijke.
De bel staat voor de kennis van de leegte van alle verschijningen. De bel staat voor vergankelijkheid en het vrouwelijke.
Samen  geven Wim en Ronnie de weg naar verlichting aan: Weg en doel zijn een.

Ronnie houdt zich vooral bezig met Intuïtief tekenen, Tarot readings en de dagelijkse gang van Anahata.
Wim is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van het centrum en houdt zich met de verschillende disciplines van mediumschap bezig. Hij zorgt ook voor de informatie verwerking op deze site.

Samen  verzorgen wij de workshops en lezingen in ons centrum maar ook in het land en over de grens. Je kunt ons zelfs op  diverse paranormaal -beurzen tegenkomen. Zie agenda.

Wij willen graag voor jou het doorgeefluik van die spirituele energie zijn. Mede daardoor kun jij weer in contact kunt komen met jouw eigen wijsheid. Al onze activiteiten zijn erop gericht bewustwording te creëren. Eigen kwaliteiten worden dan zichtbaar voor toepassing in de realiteit van alledag.
Om onze zienswijze te versterken en jou te kunnen helpen hebben wij ons in de verschillende vormen van mediumschap bekwaamt.
Wij hebben ons bij diverse leraren ( Engeland en Nederland) advies ingewonnen over de verschillende vormen van mediumschap. Zo hebben wij ons bekwaamd  en gekwalificeerd om jou te mogen en  te kunnen helpen.

 

varja 162x77