Lezingen, workshops hebben te maken met een spirituele bewustwording. Het verzorgen van een huiskameravond maakt daar ook deel van uit. Wij zijn vrijwel dagelijks met het werken aan de spirituele bewustwording bezig.

Op deze pagina willen wij aangeven wat je van ons werk op locatie kunt verwachten.
In de workshops zit altijd een praktische bewustwording. Horen en zien moet ondersteunt worden door zelf doen en ondervinden.
Bij lezingen of huiskameravonden betrekken wij de deelnemers in de beleving van ons werk. Onze manier van werken is altijd gericht op het contact met de deelnemers.

Wij verrichten dit mooie werk op locaties als een spirituele beurs, een spirituele vereniging, een privé adres of zelfs in een esoterische/spirituele winkel.
Wij laten ons graag uitnodigen

De spirituele lezing of de spirituele workshop kan een aanleiding zijn tot het houden van een huiskameravond of een medium-avond. Je komt dan tot de ontdekking dat paranormaal, spiritueel of bewustwording meer in zich heeft dan je aanvankelijk dacht.
Hier willen we jullie laten weten hoe we die bewustwording met jullie kunnen delen. Wij geven daarbij onze manier van werken op locatie aan. Wil je weten wanneer en of wij kunnen, stuur dan een mail, maar kijk ook even in onze agenda.

Om gezondheidsredenen zijn onderstaande activiteiten voorlopig niet mogelijk

Wij laten ons graag uitnodigen : info 0592359221
lees eerst de afzonderlijke informatie
Spirituele lezing of spirituele workshop
Op aanvraag.
Paranormaal avond of mediumavond
Op aanvraag.
Wij nodigen je graag uit voor een consult op een
Paranormaal beurs
Consult vanaf €20,-

naar bovenvajra lezingen