Paranormaal beurzen

Paranormaal beurzen en het geven van consulten is om je bekend te maken met het paranormale en spirituele. Dit zijn beurzen waar paragnosten, mediums, healers, therapeuten, genezers, helderzienden, enz. korte consulten verzorgen.

Bijna wekelijks zijn er wel ergens in het land paranormaal beurzen te bezoeken. De beurzen waar je ons kunt tegen komen staan in de agenda vermeld.  Helaas moeten wij ons soms streng aan de consulttijd houden.

Paranormaal beurzen

Het doel van deze beurzen en het geven van consulten is om je bekend te maken met het paranormale en spirituele. Afhankelijk van de organisator zijn er ook verkoop stands van boeken en new-age artikelen en worden er lezingen verzorgd. Wij doen daar dus ook aan mee.

Wij staan voornamelijk  in oostelijke deel van ons land op weekendbeurzen en dag -beurzen. Voor een volledige opgave verwijzen we je naar de agenda. Op deze beurzen worden ook gratis lezingen verzorgd. De entree prijs van deze beurzen zijn ± € 6,5 0 p.p.
Wim verzorgt er soms ook een lezing over helderziende waarneming en psychometrie.
Hij geeft dan uitleg over de werking en verwachtingen van een consult of reading. Natuurlijk zijn er ook zaaldemonstraties.

Beurs bezoek en beursconsult

Het beursconsult
Wij willen graag zoveel mogelijk mensen van dienst zijn. Om die reden moeten wij ons soms wel erg streng aan onze consult -tijd houden. Maar wees gerust: Wij laten je pas weggaan als wij zeker weten dat ons gesprek op een goede manier is afgesloten. Bij ons kun je onder andere uit de volgende consult mogelijkheden Kiezen.

Om de kosten van de bezoeker wat binnen de perken te houden geven wij onder voorwaarden een reductie.  Die reductie is € 5,- op de prijs van het beursconsult.

Reductie op het beursconsult.
Wij geven gedurende een bepaalde tijd, op beide dagen tot 14.00u. reductie op onze beursconsult prijs. Om aanspraak te kunnen maken op een reductie moet je voorafgaand aan het consult  een kopie van deze pagina afgeven of deze pagina op je smartphone of tablet laten zien. 

Let op! Dit geldt voor consulten die vóór de opgegeven tijd gehouden of gestart zijn.

Onze beursconsult mogelijkheden zijn:
Numerologische karater-       
analyse 
-Beperkte numerologische karakter-analyse volgens de diagram-methode     €20,–
Kort consult -Kaartleggen ( tarot) op basis van een vraag. Foto lezen van een dierbare overledene of levende (mens of dier)valt ook onder een kort consult.  1 foto per consult.

€ 20,-  
 Uitgebreid consult -Combinatie van mogelijkheden met helderziende waarnemingen, ±30min.
 € 25,-
 

 

naar boven
varja , paranormale beurzen