Natural Upgrade

WELKOM op de pagina met NATURAL UPGRADE
De verzorgings producten van  (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. ‘Energy boosted’ noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging en verbinding. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

 

RUST BRENGERS
EEN WELDAAD AAN RUST
Deze producten helpen je om meer innerlijke rust te krijgen. Voor zowel hooggevoelige kinderen als volwassenen. Als je voelt dat je meer mag aarden, uit je hoofd en meer in je lijf zakken. Voel de verbinding met de aarde. Het helpt om ruimte in je hoofd te krijgen en je meer aanwezig te voelen.  In deze lijn vind je heerlijk verzorgende voetencremes, beenbalsems, handcremes en gezichtsverzorging voor mannen

Natural Upgrade Feet Care is heerlijk om je voeten in de ochtend op te laden voor een drukke dag of je vermoeide en opgezette voeten na een zware dag krachtig te verfrissen en verzorgen. De energyboost geeft ondersteuning in stevige aarding, rust en ontspanning.

Natural Upgrade Handcreme is er in 3 heerlijke geuren Kers Mango Lavendel, vermeld bij het bestellen welke geur je wilt.

 

PURE VERLICHTING

Verlichtende producten uit de Natural Upgrade range zorgen voor een verbinding met je gevoel, met pure vreugde. Je opent je voor energie met een hoge trilling, die licht aanvoelt en je hart opent. De up-energie noemen we dat. Het ondersteunt spirituele ontwikkeling en werkt energetisch krachtig helend.

Natural Upgrade Body butter