4-daagse healing workshop-training


Met deze 4-daagse healing workshop-training wil je de kennis en inzichten van de verschillende vormen van healing leren begrijpen.

Ik heb het hier over de kennis van meridianen, het magnetiseren, de chakra’s, de ademtherapie, regressie, de metamorfose en de reflexzones. Deze vormen hebben allen hun eigen karakter en kennis in zich, wat we specialisatie noemen.
Te beginnen met de spirituele werking van organen en meridianen.

De spirituele werking van organen en meridianen

In deze 4-daagse healing workshop-training leer je wat de meridianen voor het lichaam betekenen in relatie tot een anatomische bewustwording van organen, klieren en andere delen van het lichaam. Je wordt je ook bewust van de helende kracht van jouw handen. Het doel van deze training: Leren aanvoelen en herkennen van de meridianen

Start van de training:
**Lesdag 1 en 2:  Op de 4de donderdag en vrijdag  van november en 4de donderdag en vrijdag van maart.
**Lesdag 3 en 4:  Telkens 2 weken later op de donderdag en vrijdag
**Terugkomdag:   In overleg met cursist

  Deelnemers zorgen zelf voor hun eventuele overnachting

4-daagse healing workshop-training

Kosten workshop: € 385hart-meridiaan, een belangrijke energiebaan verbonden met 'het leven'. deze afbeeldng is ondersteunend bij de 4-daagse healing workshop-training,– p.p.
Kosten terugkomdag: € 75,00 p.p.
(incl. koffie, thee, lunch en studiemateriaal)
—– Inschrijven—–

Locatie: De Vallei 112, Assen
Deelname: 2 maximaal 4
Info: 0592-359221

Dag indeling:
*Aankomst ±09.30u
*Lunch 12.30-13.15u

*Afsluiting en napraten ±16.30-17.00u

Om ze te kunnen voelen zullen we aandacht besteden aan de kracht van visualiseren. We leren je de meridianen met je handen en met de toppen van je vingers te voelen. Wij leren je te verdiepen in de werking van de meridianen.
Je ervaart wat de meridianen voor ons lichaam betekenen in relatie tot een anatomische bewustwording van de organen. Door de kracht van het visualiseren leer je de energie van de meridianen voelen.

varja 162x77
Opvolgende 4 daagse training zijn:
Deel 1.
Magnetisme – Magnetiseren  en de betekenis van meridianen
Deel 2. De spirituele werking van organen en Meridianen. Leren aanvoelen en herkennen van de meridianen
Deel 3. Chakra’s – reflexzones  in relatie tot de werking van de meridianen
Deel 4. 
Ademtherapie – regressie – Metamorfose massage,  als aanvullende healingsvormen op de kennis en inzichten van deel 1,2 en 3 

Naast de bewust wording en het begrip wat meridianen zijn moet je er ook mee leren werken. Dit werken heeft alles te maken met het toepassen van het magnetisme. Magnetiseren is de begripsvorm voor het werken met energetische universele energie. Deze healing vorm kun je op verschillende manieren toepassen. De totale opleiding, training kun je naar eigen inzicht volgen.

naar boven
vajra