4-daagse mediumschap training-workshop

 

Met deze 4 daagse mediumschap training-workshop begin je aan een training en ontdekkingsreis naar de betekenis van bewust aanvoelen en afsluiten.

Met het deelnemen aan deze 4-daagse mediumschap training-workshop gaan wij ervan uit dat jou interesse verder gaat dan het alleen maar willen begrijpen wat je voelt. Je begint aan een intensieve training en ontdekkingsreis die ingaat op de intuïtieve en spirituele ontwikkeling van je gevoelstalenten psychometrie en mediumschap

Met deze 4-daagse mediumschap training-workshop wil je in relatief korte tijd de kwaliteiten van het mediumschap vanuit jouw gevoelstalenten leren herkennen. Daar hoort ook de nodige thuiswerkzaamheid bij om de volgende lesdag actief mee te kunnen doen. Het doel van deze 4-daagse mediumschap training-workshop is: Leren omgaan met het voelen van energie. (deel 2) We maken je nog meer bewust van de aanwezigheid van geestelijke begeleiders en wat zij voor ons kunnen en ook graag willen betekenen.

Start van de training:
**Lesdag 1 en 2: Op de 3de donderdag en vrijdag van november en  3de donderdag en vrijdag  van april
**Lesdag 3 en 4: Telkens 2 weken later op de donderdag en vrijdag

**Terugkomdag: In overleg met cursist

Deelnemers zorgen zelf voor hun eventuele overnachting

4-daagse mediumschap-training-workshop

Kosten workshop: € 385,00 p.mediumschap training-workshop . energie lenen.p.
Kosten terugkomdag: € 75,00 p.p
(incl. koffie
, thee, lunch en studiemateriaal)
—– Inschrijven—–

Locatie: De Vallei 112, Assen
Deelname: 2 maximaal 4
Info: 0592-359221

Dagindeling:
*Aankomst ±09.30u
*Lunch 12.30-13.15u

*Afsluiting en napraten ± 16.30-17.00mediumschap training-workshop. inductoren

Je zult ontdekken welke energie je hebt en hoe je die op jouw manier kunt bundelen.
Het doel is dat jij
de innerlijke kracht, van zelfvertrouwen en zelfacceptatie, leert herkennen en gebruiken.
Wij zullen je leren hoe jij jouw aura als zelfbescherming kunt gebruiken. Wij zullen je dat o.a. door visualisatie en meditatie helpen eigen te maken.

vajra

Opvolgende 4 daagse mediumschap training-workshop zijn:
Deel 1.  Ontdekking wat psychometrie is en hoe het werkt.  klik hier
Deel 2. Verdieping van gevoelstalenten is naast het  leren omgaan met het voelen van energie ook het leren werken met de ‘aangeboden’ energetische energie.
Deel 3. Ontwikkeling en ontdekkingen van mediumschap. dat is leren werken met buitenzintuiglijke energie.en aandacht hebben voor geestelijke intelligenties.

Na de ontwikkeling van, komt steevast de behoefte om je in het geheel te willen verdiepen. dat is één op één leren werken met de energetische energie en alles wat daarbij komt ‘kijken’. Wanneer men dit werken met energie gaat begrijpen komt de ontwikkeling van het mediumschap op gang.

naar boven


varja 162x77