Met deze 4-daagse tarot-workshop begin je aan een intensieve training en ontdekkingsreis in het leren omgaan met de Tarot van Waite. Op deze wijze fungeert de tarot als spiegel van de ziel.

Met het deelnemen aan deze 4-daagse tarot-workshop gaan wij ervan uit dat jou interesse verder gaat dan het alleen maar willen ontdekken van de betekenis achter de symboliek van de Tarotkaarten. Je wilt niet alleen de intuïtieve, meditatieve en spirituele werking van de symbolieken en kleuren van de tarot begrijpen maar ook er mee leren omgaan.

Leren omgaan met de Tarot van Waite.

In relatief korte tijd wil jij je iets eigen maken. Het doel van deze 4-daagse tarot-workshop en training is:
‘de symboliek van de tarot leren begrijpen’. Daar hoort ook de nodige thuiswerkzaamheid bij om de volgende lesdag actief mee te kunnen doen.

Start van de training:
**Lesdag 1 en 2:  op de  4de donderdag en vrijdag  van september en 4de donderdag en vrijdag van februari
**Lesdag 3 en 4: Telkens 2 weken later, op de donderdag en vrijdag.
**Terugkomdag: In overleg met cursisten.
( Deelnemers zorgen zelf voor hun eventuele overnachting)

Extra tarot 4-daagse in de weekenden op aanvraag

                                                per 2 inschrijven geeft 22% korting.

4-daagse tarot-workshop

Kosten workshop: € 385,00 tarot van waite: 3-eenheid, hoogepriesteres,Keizer, dwaas, leren als symbool voor de 4-daagse tarot-workshop tarot van waitep.p.
Kosten terugkomdag: € 75,00 p.p

 (incl. koffie, thee, lunch en studiemateriaal)
—– Inschrijven—–

Locatie: 
Deelname: 2 maximaal 4
Info: 

Dag indeling: *Aankomst ±09.30u
*Lunch  12.30-13.15u

*Afsluiting en napraten ±16.30-17.00u


Je krijgt inzicht in de symbolieken en elementen van de tarot. Te beginnen met de Grote Arcana (deel1). Wij laten je ervaren hoe je de aanwijzingen van de tarot in je dagelijks leven kunt gebruiken of toepassen. Wij zullen je laten zien hoe het duiden van de kaart werkt. Je krijgt een goed beeld van en inzicht in zowel de Grote als de Kleine Arcana. Aan het eind van deze training ben je in staat om een tarotlegging te duiden volgens de methode van het kruis. Het duiden van de Kleine Arcana volgt in deel 2.

naar boven
varja 162x77

Opvolgende 4 daagse trainingen voor beginners zijn:
Deel 1. De symboliek van de Grote Arcana leren begrijpen en toepassen.( legmethode Het Kruis  /5kaart)
Deel 2. De symboliek van de Kleine Arcana leren begrijpen en samen met de Grote Arcana leren toepassen.  Volgens de legmethode van Het Keltisch Kruis)
Deel 3. Tarot en numerologie als verdieping op deel 1 en 2. De tarot als geheel in het duiden volgens diverse legmethoden.

Opvolgende 4 daagse trainingen voor gevorderden zijn:
Deel 4. Bewustwording en zelfkennis. De tarot als geheel in het duiden volgens de mogelijkheden van de Levensboommethode.
Deel 5. Specialisatie en de therapeutische kant van het duiden.  Het geheel van de tarotinzichten dat samensmelt in  het leren duiden volgens de methode  van de astrologische cirkel.

Na deze ontdekking is er aandacht voor bewustwording en zelfkennis. Je wordt je bewust van de reikwijdte van je intuïtie en je gaat zelfs ervaren hoe jouw geestelijke gesteldheid, die verbonden is met de energiecentra en organen, is.
Al doende richten we ons op de professioneel therapeutische kant van het duiden van de Tarot.

Wanneer je de betekenis van de symbolieken leert begrijpen, heb je een vriend voor het leven gevonden.

naar boven
varja 162x77