Numerologie workshop

In deze 4-daagse Numerologie workshop ervaar je en leer je begrijpen wat voor een invloed getallen op ons leven en welzijn hebben. Zij beheersen ons leven.

In deze numerologie workshop komen de getallen aan het woord. Ervaar hoe het voelt, om aan de hand van een getal of een combinatie van getallen te kunnen voelen en waarnemen.
Niet voor niets laten mediums, paragnosten, tarotspecialisten en therapeuten graag de symbolische de kracht van de getallen bij hun werkwijze aan het woord.
Om aan deze 4-daagse- Numerologie workshop deel te kunnen nemen hoef je slechts humor en enthousiasme mee te brengen.

4-daagse Numerologie workshop – de getallen aan het woord

In deze numerologie workshop willen wij je niet alleen enthousiast maken voor de algemene numerologie methodieken maar ook voor de diagram methode. Wij laten je tevens kennismaken met de werking van de levenslijn..

Start van de workshop:
**Lesdag 1 en 2 :
Op de 1ste maandag en dinsdag in november en de 1ste donderdag en vrijdag in april.
**Lesdag 3 en 4: Telkens 2 weken later op de maandag en dinsdag
**Terugkomdag: In overleg met cursist

   numerologie workshopKosten workshop: € 385,p.p.
kosten terugkomdag: € 75,00 p.p
(incl. koffie, thee, lunch en studiemateriaal)
—– Inschrijven—–

Locatie: De Vallei 112, Assen
Deelname: 2 maximaal 4
Info: 0592-359221

Dagindeling:
*Aankomst ±09.30u *Lunch 12.30-13.15u
*Afsluiting en napraten ± 17.00u /17.30u

.

De spirituele bewustwording richting de symboliek van de getallen heeft zijn intrede gedaan. Je hebt duidelijk de behoefte om die bewustwording te willen toetsen en verdiepen.
In deze workshop staat de leer van de getallensymboliek centraal. Daarbij schenken we aandacht aan de planeten en de dierenriemtekens. Wij laten je ervaren hoe je de aanwijzingen van bijvoorbeeld de geboortedatum analyse en de levensles analyse in je dagelijks leven kunt gebruiken of toepassen. Wij zullen je laten zien en laten ervaren welk en psychologische- en therapeutische kracht van de diagram methode uitgaat. In praktische zin krijg je inzicht in de wijze van de numerologische duiding.

numerologie workshop , varja 162x77