De Spirituele Kring is, een initiatief van Wim & Ronnie Helsdingen, ontstaan uit de activiteiten van Anahata-Assen.
De leden zochten personen die ook verdieping van spirituele inzichten wilden. Om die reden maakt de Kring ook veelvuldig gebruik van de informatie van Anahata-Assen en haar activiteiten.

logo spirituele kring -assen.

Waarom deze Kring?
Cursisten, oud-cursisten, cliënten, bundelden bij Anahata hun krachten in het vergaren van spirituele inzichten.
Zij ontdekten toen dat ze meer verdieping van die inzichten wilden.
Samen met Wim & Ronnie (de drijvende krachten achter Anahata) is er gezocht naar geïnteresseerden met een zelfde warme belangstelling en vergelijkende inzichten.
Zo startte de kring in 2004 met een zoektocht naar de mogelijkheid om meer kennis en inzicht in het paranormale, en het
leven na de dood in het bijzonder, te willen vergaren. de Kring heeft de spirituele gedachte die bij het leven van alledag hoort, een aantal jaren mogen uitdragen.

In de periode 2004- 2011 heeft de Kring  openbare thema-avonden en paranormale avonden georganiseerd. Deze avonden werden steeds zeer goed verzorgd en bezocht. Toch is besloten om met deze activiteiten te stoppen.
Je verdiepen in het paranormale en spirituele is niet zo vrijblijvend als het lijkt. Je wilt en “moet” steeds meer. In dit moeten zit de innerlijke belangstelling van graag meer willen begrijpen opgesloten.

Of je nu een KRING of een VERENIGING bent, aan alles zijn regels verbonden. De interesse die met het echte verdiepen in, te maken hebben ontbraken jammer genoeg. Nu enige jaren later komen we tot de ontdekking dat er in de regio Groningen en Drenthe op dit gebied nog steeds niet zo veel is. We ontdekten ook dat de juiste interesse er niet is.
Al met al heeft het ons doen besluiten geen activiteiten meer met of namens de Spirituele Kring te
ontplooien.

Bedankt voor jullie interesse en kijk eens wat wij via Anahata voor je kunnen betekenen

Graag tot ziens

Wim & Ronnie

varja 162x77