Test je inlevingsvermogen en ontdek hoe sterk je intuïtieve gevoelstalent is.

Paranormaal?
De zenertest , genoemd naar zijn ontwerper Dr Zener, is ontwikkeld om je op je intuïtie te testen. De vraag blijft of je dan ook paranormaal begaafd bent? De zenertest is een eenvoudige manier om te testen hoe paranormaal? je bent. Eigenlijk test het enkel je gevoel van inlevingsvermogen.
De kaarten zijn elk voorzien van één figuur te weten: plusteken, ster, vierkant, cirkel, drie golflijntjes. Concentreer je nu op die tekens en klik dan één van de 5 mogelijkheden aan. Doe dat 25 maal achter elkaar. Dan heb je de test gedaan en kun je op het resultaat klikken.
Score: 6 gemiddeld; 9 redelijk; 11 goed; 13 of meer prima.
Is het aantal treffers herhaaldelijk boven het gemiddelde van zes, dan kan toeval buiten beschouwing gelaten worden. Je bent dan op de één of andere manier in staat een helder voelen en helder weten tot stand te brengen. Zijn de treffers herhaaldelijk boven de elf, dan ben je in staat meer op te vangen dan een beeld of een enkel gevoel alleen. We vinden dan al snel dat iemand helderziende of heldervoelende gaven bezit. Bedenk wel dat het enkel een constateren is en niet meer dan dat.
Succes.


     

Computer keuze

  Kaart nummer

Raad 25 kaarten

Aantal goed

Gemiddeld goed: 5

Top Score = 14

 

      Resultaat van de laatste test
  Computer Uw keuzes Goed
Cirkel
Kruis
Golven
Vierkant
Ster
Totaal goed
Resultaat